Nieuwe website online

Mijn naam is Olaf Metzelaar, ik ben 28 jaar en werk al 4 jaar met veel plezier bij Kirchhoff Fysio. Op deze website zal ik blog berichten plaatsen om informatie met jullie te delen over onze manier van behandelen en elke vorm van informatie die jullie willen weten. Daarnaast willen wij graag feedback van jullie om ervoor te zorgen dat wij de beste zorg geven en nog snellere resultaten krijgen. Dus reageer er op los en laten we voor de beste zorg staan!

Tags: ,

8 Reacties op “Nieuwe website online”

 1. Erik 6 mei 2012 om 16:51 #

  Ik ben erg benieuwd naar deze nwe vorm van educatie via Olaf en collegae,

  Gr

  • Kristy 14 mei 2012 om 21:53 #

   kunnen de mensen dan in het blog hier ook direct op reageren en vervolgens vragen stellen? etc. Ben benieuwd

   • Olaf 24 mei 2012 om 14:23 #

    Hoi Kristy!
    Iedereen kan op deze blogberichten reageren!
    Hierdoor ontstaat er een communicatiestroom waardoor er veel informatie wordt gegaard zodat mensen op de hoogte worden gehouden!

 2. Hajo Hoek 18 mei 2012 om 14:46 #

  De website ziet er mooi uit jongens! Lekker fris en leuk zo met die blogberichten!! Keep up the good work!

 3. rina graziani 17 juli 2012 om 13:43 #

  Wat ziet het er allemaal mooi en overzichtelijk uit.

 4. Richard 6 december 2012 om 17:54 #

  Ik loop al een tijdje bij Olaf en Stefan bij Baarn Life City en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo goed en intensief ben behandeld met een uitstekend resultaat.Wat een passie en kunde hebben deze 2 heren.
  Ga zo door !!!!
  Grtz.

  Richard

 5. Gerie 29 december 2012 om 17:28 #

  Na 64 jaar Migraine hebben Olaf en Stefan mij bijna van de Migraine af geholpen. Wat een drama dat Olaf weg is uit Baarn. Ik mis zijn geweldige behandeling enorm. Ik heb heel veel ervaring met fysiotherapeuten maar ik ben nog nooit zo effectief behandeld voor de Migraine als door Olaf en Stefan.
  Heel jammer dat je niet meer in Baarn werkt Olaf.
  Ik hoop dat jullie je blijven inzetten voor Migraine patienten want het werkt echt en ik kan het weten.
  Groeten Gerie

 6. stan 15 augustus 2014 om 16:34 #

  Ik liep bij Emile in Baan en was erg tevrede. Plotseling was Emile weg, andere baan en stopte de behandeling. Ik ben niet van mijn klachten af. Ik heb via telefoon en email contact te krijgen met jullie, maar krijg geen reactie. Misschien lukt het op deze manier.

Geef een reactie