Methode van Behandelen

Methode van behandelen
Door een uitgebreid onderzoek van de aangedane en gerelateerde gebieden van de gewrichten en spieren wordt uw klacht geanalyseerd. Indien wij geen sluitende conclusie kunnen trekken, dan gaan wij niet over tot behandelen. Want als de fysio niet weet wat en waardoor uw klachten ontstaan zijn, kan deze ook geen behandelplan ter oplossing aanbieden. Wij zullen u dan doorsturen naar andere specialisten.

het is geen schande als je de klacht niet kan analyseren, het is een schande als dan toch gaat behandelen

Middels een door ons speciaal ontwikkelde diepte massage, specifieke gewrichtstechnieken en een uitgebreid rek programma creëren wij de voorwaarden om te gaan trainen. Wij werken alleen met onze handen! Hierom vergelijken wij ons het liefst met vakmensen zoals een timmerman.

Training
Vervolgens wordt er een trainingsprogramma met u opgebouwd om uw klacht volledig en binnen de kortste termijn op te lossen. Indien u lid bent van een sportschool zullen wij dit uitvoeren in samenwerking met uw sportinstructeur.De laatste behandeling bestaat uit een training op 100% van uw vermogen, zodat wij zeker weten dat u herstelt bent.

Waarborgen kwaliteit van uw behandeling
Al onze (20) fysiotherapeuten werken volgens dezelfde methode, welke aangeleerd is door interne opleiding en maandelijkse vervolgopleiding. Kwaliteit staat het hoogst in ons vaandel naast het welzijn van de patiënt. Sfeer, ontwikkeling en doorgroei maken ons vaandel compleet. Wilt u weten of wij uw klacht kunnen oplossen? Maak dan gebruik van de gratis eerste intake (voor relaties uit de sportcentra).