Onderscheid

  1. Meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen en begeleiden van mensen; sporters (recreatief en top sporters), actieve mensen, gemotiveerde mensen. Al onze fysio’s werken volgens dezelfde methode.
  2. Intensieve speciaal ontwikkelde dieptemassage op het spierweefsel, en indien noodzakelijk speciale gewrichtstechnieken.
  3. Door losmaken en rekken worden de basisvoorwaarden gecreëerd om te gaan trainen. Door de kracht en conditie te verhogen wordt de klacht volledig opgelost; wij begeleiden u tijdens het programma naar 100% functie. Dit is de reden dat dezelfde klacht niet weer terugkomt!
  4. Doorontwikkeling en verbreding van onze methode van behandelen en ondersteunend materiaal vindt telkens plaats; zie dry needling, ChiroFysio Methode, kussen Kirchhoff Fysio, totale aanpak arbeidsgerelateerde klachten.
  5. Duidelijke uitleg over de klacht, welke belasting wel en niet mag en tijdsduur van de behandeling uitgedrukt in weken.
  6. Geen wachtlijsten.
  7. Ruime openingstijden; avonduren en weekend.
  8. 14 Vestigingen; 6 Amsterdam, 2 Almere, 2 Volendam, 1 Assendelft en 2 Rotterdam
  9. Onderzoek en behandeling beperkt zich niet alleen tot het blessuregebied, maar omvat ook de gewrichten en spieren rondom de blessure. De klacht en de compensaties van deze klacht worden verholpen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom dezelfde klacht niet opnieuw opspeelt.

Uw lichaam is onvervangbaar, maak gebruik van de gratis eerste check (voor relaties uit de sportcentra)!