Persoonlijk hoofdkussen van Kirchhoff

Net zo belangrijk als een goed paar schoenen
De spieren van de nek zijn geen sterke spieren te noemen, terwijl het hoofd toch 7-8 kilo weegt. Daarnaast moeten de nekspieren per dag 14- 17 uur het hoofd dragen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de voeten welke gemiddeld 4- 6 uur belast worden! Een laatste feit is dat stress als eerste neerslaat op de nekspieren. 

Middels onze behandelmethode “los, lang en sterk maken” worden jouw nekklachten opgelost. Vervolgens is het de zaak de nekklachten in de toekomst te voorkomen.

Een nek kan ontspannen; of zeg herstellen; als deze goed ondersteund wordt. De beste houding is de liggende houding. Een goed kussen is een noodzaak. Een goed kussen heeft een goede vochtregulatie; een hoofd zweet 10-12 liter per jaar, dient het hoofd optimaal te ondersteunen tijdens uw persoonlijke slaapgewoontes en ruimte te laten voor uw schouders.

Op maat gemaakt!
Kirchhoff Fysio heeft samen met Jonk BV kussenfabriek in Volendam een “persoonlijk kussen” ontwikkeld. Dit kussen wordt door jouw fysiotherapeut opgemeten en vervolgens krijg je een testkussen mee. Na deze periode kun je het kussen aanschaffen en/of het kussen nog meer laten aanpassen. De kosten voor dit op maat gemaakte kussen is € 155,-. Dit kussen gaat 8 - 10 jaar mee.

Meer weten over een persoonlijk kussen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamRugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Geplaatst op: 2018-09-11

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Waterland Ziekenhuis te Purmerend.. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpe...

Lees meer Meer nieuws
  • Als de kracht en conditie hersteld is komt een klacht nooit meer terug.

  • Door goed onderzoek achterhalen wij de klacht en de oorzaak van de klacht.

  • Door spieren, bindweefsel en gewrichten vrij te maken, wordt de voorwaarde gecreĆ«erd om optimaal te kunnen rekken en trainen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.