Professionele faciliteiten

Verzekerd van de beste kwaliteit
Kwaliteit, naast goede sfeer in de kamer en ontwikkeling van onze al fysio’s staat bij Kirchhoff Fysio het hoogst in het vaandel. Dit uit zich ook in de locaties van onze vestigingen. Deze zijn alle gesitueerd in multifunctionele sportcentra met optimale faciliteiten.

Kirchhoff fysio werkt samen met de medewerkers van de sportcentra aan jouw gezondheid. Klanten hebben de keuze in het sportcentrum, thuis of elders te trainen. Wij begeleiden jou tot jou gewenste sportniveau.

Wij zijn de specialisten in het oplossen van klachten tijdens sport of dagelijks functioneren. Vervolgens kun je blijven trainen om je fysiek optimaal te houden. Indien je ergens anders traint, zal jouw fysio ook contact kunnen opnemen met jouw trainer daar. Je kan natuurlijk ook thuis trainen of een buiten sport doen.

Bewegen is een noodzaak voor een blijvende gezondheid en een klacht dient op de kortste termijn opgelost te worden! De ruime openingstijden van Kirchhoff Fysio dragen hieraan bij: bij ons kun je ook ‘s avond en in het weekend terecht.

Ben je benieuwd naar de faciliteiten van Kirchhoff Fysio?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je te voorzien van alle informatie!

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamRugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Geplaatst op: 2018-09-11

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Waterland Ziekenhuis te Purmerend.. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpe...

Lees meer Meer nieuws
  • Door goed onderzoek achterhalen wij de klacht en de oorzaak van de klacht.

  • Door spieren, bindweefsel en gewrichten vrij te maken, wordt de voorwaarde gecreĆ«erd om optimaal te kunnen rekken en trainen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.