Net zo belangrijk als een goed paar schoenen

De spieren van de nek zijn geen sterke spieren te noemen, terwijl het hoofd toch 7-8 kilo weegt. Daarnaast moeten de nekspieren per dag 14- 17 uur het hoofd dragen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de voeten welke gemiddeld 4- 6 uur belast worden! Een laatste feit is dat stress als eerste neerslaat op de nekspieren. 

Middels onze behandelmethode “los, lang en sterk maken” worden jouw nekklachten opgelost. Indien er gewrichtsklachten zijn versturen wij je ook door naar onze chiropractor. Vervolgens is het de zaak de nekklachten in de toekomst te voorkomen.

Een nek kan ontspannen; of zeg herstellen; als deze goed ondersteund wordt. De beste houding is de liggende houding. Een goed kussen is een noodzaak. Een goed kussen heeft een goede vochtregulatie; een hoofd zweet 10-12 liter per jaar, dient het hoofd optimaal te ondersteunen tijdens uw persoonlijke slaapgewoontes en ruimte te laten voor uw schouders.

Op maat gemaakt

Kirchhoff Fysio heeft samen met Jonk kussenfabriek in Volendam een “persoonlijk kussen” ontwikkeld. Dit kussen wordt door jouw fysiotherapeut opgemeten en vervolgens krijg je een testkussen mee. Na deze periode kun je het kussen aanschaffen en/of het kussen nog meer laten aanpassen.

De kosten voor dit op maat gemaakte kussen is € 150,-. Dit kussen gaat 8- 10 jaar mee.

Meer weten over een persoonlijk kussen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Fysio Kirchhoff met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam is dé plek voor fysiotherapie. Bij Kirchhoff Fysio ben je verzekerd van de beste manier om jouw klachten te verhelpen. Breng je probleem in kaart met de 1-minuut Fitheidstest of vraag nu gratis advies aan. Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamKirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Geplaatst op: 2018-09-11

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Waterland Ziekenhuis te Purmerend.. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpe...

Lees meer Meer nieuws
Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
  • Meer dan 27 jaar ervaring in het oplossen van klachten met de speciaal ontwikkelde behandelmethode.

  • Intern grote sportcentra met alle denkbare faciliteiten. Zowel ’s avond als in het weekend geopend.

  • Persoonlijke aandacht en jouw lichaam in balans brengen staan bij ons centraal.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.