Verzekerd van de beste kwaliteit

Kwaliteit staat bij Kirchhoff Fysio het hoogst in het vaandel. Dit uit zich ook in de locaties van onze vestigingen. Deze zijn alle gesitueerd in multifunctionele sportcentra met optimale faciliteiten.

Kirchhoff fysio’s werken samen met de medewerkers van de sportcentra aan jouw gezondheid. Eerst lost de behandeling bij Kirchhoff Fysio jouw klacht op; vervolgens kun je blijven trainen om je fysiek optimaal te houden. Indien je ergens anders traint, zal jouw fysio ook contact kunnen opnemen met jouw trainer daar.

Bewegen is een noodzaak voor een blijvende gezondheid en een klacht dient op de kortste termijn opgelost te worden! De ruime openingstijden van Kirchhoff Fysio dragen hieraan bij: bij ons kun je ook ‘s avond en in het weekend terecht.

Benieuwd naar wat Kirchhoff Fysio voor jou kan betekenen?

Verstuur onderstaand formulier - wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Fysio Kirchhoff met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam is dé plek voor fysiotherapie. Bij Kirchhoff Fysio krijg je de beste begeleiding zodat jouw klacht wordt verholpen. Breng je probleem in kaart met de korte Fitheidstest of vraag een persoonlijk en vrijblijvend advies aan. Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamRugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
Wat doet stress?

Wat doet stress?

Geplaatst op: 2016-11-14

Stress is spanning en hoeft niet altijd negatief te zijn. Het brengt je lichaam is een soort staat van paraatheid die je lichaam gereed maakt voor actie. Onder andere je bloeddruk, hartslag en spierspanning word...

Lees meer Meer nieuws
  • Meer dan 27 jaar ervaring in het oplossen van klachten met de speciaal ontwikkelde behandelmethode.

  • Intern grote sportcentra met alle denkbare faciliteiten. Zowel ’s avond als in het weekend geopend.

  • Persoonlijke aandacht en jouw lichaam in balans brengen staan bij ons centraal.