Al meer dan 27 jaar ervaring

Al 27 jaar ben je bij Kirchhoff Fysio verzekerd van de beste begeleiding om jouw klachten op te lossen. Kirchhoff Fysio heeft 12 paktijken in en rond Amsterdam en meer dan 20 fysio's, welke allen volgens dezelfde methode handelen. Kirchhoff's fysiotherapeuten zijn BIG reregistreerd, in het kwaliteitsregister vermeld en zijn speciaal opgeleid met een aanvullende interne training en volgen continu trainingen en cursussen - zodat jij bent verzekerd van de meest optimale behandeling.

Benieuwd of behandeling bij Kirchhoff Fysio bij jou past?

Vul onderstaand formulier in - binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

Fysio Kirchhoff met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam is dé plek voor fysiotherapie. Bij Kirchhoff Fysio ben je verzekerd van de beste aanpak om je van je probleem af te helpen. Ontdek nu jouw vrijblijvend advies of doe de 1-minuut Fitheidstest. Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamKirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Geplaatst op: 2018-09-11

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Waterland Ziekenhuis te Purmerend.. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpe...

Lees meer Meer nieuws
Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
  • Intern grote sportcentra met alle denkbare faciliteiten. Zowel ’s avond als in het weekend geopend.

  • Persoonlijke aandacht en jouw lichaam in balans brengen staan bij ons centraal.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.