Tarieven en vergoeding

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Indien je een aanvullende verzekering hebt die fysiotherapie bevat, worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Check je polisvoorwaarden om te kijken wat er voor jou geldt. 

Voor fysiotherapie bij kinderen onder de 18 jaar gelden andere regels; dit wordt meestal vergoed vanuit de basisverzekering. Ook bij mensen met een chronische aandoening (een aandoening die vermeld staat op de Lijst van Borst) worden de behandelingen vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 zijn voor jezelf en kunnen uit je aanvullende pakket worden vergoed indien je een aanvullend pakket heeft. Houd rekening met de kosten van je eigen risico wanneer de behandelingen bij je uit de basisverzekering vergoed worden.

Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen worden daarom rechtstreeks gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

PARTICULIERE TARIEVEN:
Zitting Fysiotherapie € 35,-
Toeslag behandeling aan huis € 14,-
Intake en onderzoek na screening € 42,-
Intake en onderzoek na verwijzing € 42,-
Consult uitgebreid € 56,
Sport-/ontspanningsmassage per 20 min € 30,-

Past een behandeling van Kirchhoff Fysio bij jou?

Doe de 1-minuut Fitheidstest en breng jouw klachten in kaart met 6 simpele vragen. Binnen 1 werkdag nemen wij contact me je op!

  • * velden zijn verplicht.

Fysio Kirchhoff met vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam is dé plek voor fysiotherapie. Bij Kirchhoff Fysio worden jouw klachten verholpen dankzij de beste begeleiding en intensieve persoonlijke aandacht. Vraag nu een vrijblijvend advies aan. Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamKirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Geplaatst op: 2018-09-11

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Waterland Ziekenhuis te Purmerend.. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpe...

Lees meer Meer nieuws
Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
  • Meer dan 27 jaar ervaring in het oplossen van klachten met de speciaal ontwikkelde behandelmethode.

  • Intern grote sportcentra met alle denkbare faciliteiten. Zowel ’s avond als in het weekend geopend.

  • Persoonlijke aandacht en jouw lichaam in balans brengen staan bij ons centraal.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.