Testimonials

Herman, 57 jaar, 01-08-2019

"Nekpijn, boven rugklachten, hoofdpijnklachten; ik werd er gek van. Via een vriend hoorde ik van Kirchhoff Fysio."

Lees meer
Rina, 62 jaar, 29-07-2019

"Jumpers knee was de diagnose, maar ik doe niet aan hoogspringen. Na behandeling kan ik weer alles doen wat ik wil."

Lees meer
Gerda, 54 jaar, 07-08-2019

"Een rughernia; pfffffff en na diverse behandelsessies had ik de hoop al enige tijd opgegeven. "

Lees meer
Jaap, 49 jaar, 14-08-2019

"Artrose in me heup; nou lekker dan! Via mijn gym instructeur kwam ik bij Kirchhoff Fysio."

Lees meer
Dennis, 43 jaar, 30-07-2019

"Lang staan, lang zitten, na een nachtrust, oooh slenteren door de stad; zoveel pijn in me rug en bekken. "

Lees meer
Ineke, 44 jaar, 01-08-2019

"Na diverse behandelsessies zonder resultaat. Gelukkig kwam ik via via bij Kirchhoff Fysio."

Lees meer
Marco, 34 jaar, 07-08-2019

"Tijdens voetballen mijn knie verdraaid. Na 3 maanden aanrommelen bij de huisarts en de lokale fysio kwam ik bij Kirchhoff."

Lees meer
Karin, 32 jaar, 29-05-2019

"Na het onderzoek was mij nog nooit zo duidelijk geweest wat ik had, de oorzaak erachter, de behandeling en de tijdsduur."

Lees meer
Koos, 53 jaar, 22-03-2019

"Na het onderzoek was het duidelijk dat banden van mijn enkel; het gewricht tussen mijn scheenbeen en kuitbeen; gescheurd waren"

Lees meer
Jessica, 45 jaar, 10-07-2019

"Het begon in mijn rug, maar in de jaren erna zat het ook in mijn bekken, heup, been, nek en schouders."

Lees meer

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en Volendam



  • Door goed onderzoek achterhalen wij de klacht en de oorzaak van de klacht.

  • Door spieren, bindweefsel en gewrichten vrij te maken, wordt de voorwaarde gecreëerd om optimaal te kunnen rekken en trainen.

  • Als de kracht en conditie hersteld is komt een klacht nooit meer terug.

  • Nekpijn, boven rugklachten, hoofdpijnklachten; ik werd er gek van. Via een vriend hoorde ik van Kirchhoff Fysio.

    Herman, 57 jaar
  • Jumpers knee was de diagnose, maar ik doe niet aan hoogspringen. Na behandeling kan ik weer alles doen wat ik wil.

    Rina, 62 jaar
  • Een rughernia; pfffffff en na diverse behandelsessies had ik de hoop al enige tijd opgegeven.

    Gerda, 54 jaar
  • Artrose in me heup; nou lekker dan! Via mijn gym instructeur kwam ik bij Kirchhoff Fysio.

    Jaap, 49 jaar
  • Lang staan, lang zitten, na een nachtrust, oooh slenteren door de stad; zoveel pijn in me rug en bekken.

    Dennis, 43 jaar
  • Na diverse behandelsessies zonder resultaat. Gelukkig kwam ik via via bij Kirchhoff Fysio.

    Ineke, 44 jaar
  • Tijdens voetballen mijn knie verdraaid. Na 3 maanden aanrommelen bij de huisarts en de lokale fysio kwam ik bij Kirchhoff.

    Marco, 34 jaar
  • Na het onderzoek was mij nog nooit zo duidelijk geweest wat ik had, de oorzaak erachter, de behandeling en de tijdsduur.

    Karin, 32 jaar
  • Na het onderzoek was het duidelijk dat banden van mijn enkel; het gewricht tussen mijn scheenbeen en kuitbeen; gescheurd waren

    Koos, 53 jaar
  • Het begon in mijn rug, maar in de jaren erna zat het ook in mijn bekken, heup, been, nek en schouders.

    Jessica, 45 jaar
Herman, 57 jaar Rina, 62 jaar Gerda, 54 jaar Jaap, 49 jaar Dennis, 43 jaar Ineke, 44 jaar Marco, 34 jaar Karin, 32 jaar Koos, 53 jaar Jessica, 45 jaar

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.