Vergoeding

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut.  Indien je een aanvullende verzekering hebt die fysiotherapie bevat, worden de kosten vergoed door jouw zorgverzekeraar. Wordt jouw fysiotherapie behandeling vergoed?

Check je polisvoorwaarden om te kijken wat er voor jou geldt. 

Kirchhoff Fysio heeft contracten met alle verzekeraars. Behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij jou zorgverzekeraar.

Voor fysiotherapie bij kinderen onder de 18 jaar gelden andere regels; dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij mensen met een chronische aandoening (een aandoening die vermeld staat op de Lijst van Borst) worden de behandelingen vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 dien je zelf te betalen of kunnen uit je aanvullende pakket worden vergoed. Voor een chronische indicatie is wel een verwijsbrief van de huisarts of specialist noodzakelijk. Houd rekening met de kosten van je eigen risico wanneer de behandelingen uit de basisverzekering vergoed worden.

Tarieven

Zitting Fysiotherapie € 35,-
Toeslag behandeling aan huis € 14,-
Intake en onderzoek na screening € 45,-; 20 minuten en aanmaken van een dossier.
Intake en onderzoek na verwijzing € 45,-; 20 minuten en aanmaken van een dossier.
Consult uitgebreid € 60,–
Sport-/ontspanningsmassage per 20 min € 30,-

Doe nu de vergoedingscheck

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. De fysiotherapeut neemt contact met jou op.

  • * velden zijn verplicht.

Een mogelijkheid is dat jouw werkgever een deel of geheel van de kosten vergoed. Overleg met je werkgever; laat hem onze site zien; en vul de vergoedingscheck in. In het telefonische contact met onze fysio neemt deze gegevens; naam, adres, mailadres; op van jouw werkgever en stuurt een offerte. Na goedkeuring van de offerte kan de behandeling starten.

Contact

Kirchhoff Fysio
Vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Baarn en VolendamRugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Rugonderzoek bij Kirchhoff Fysiotherapie

Geplaatst op: 2018-01-08

Regelmatig last van Rugklachten. Doe dan mee met het Rugonderzoek bij KirchHoff Fyio in Amsterdam, Baarn, Amersfoort, Almere of Volendam. 

Lees meer Meer nieuws
Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Kirchhoff is sponsor van het Beterhoek

Geplaatst op: 2018-09-11

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Waterland Ziekenhuis te Purmerend.. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpe...

Lees meer Meer nieuws
  • Als de kracht en conditie hersteld is komt een klacht nooit meer terug.

  • Door goed onderzoek achterhalen wij de klacht en de oorzaak van de klacht.

  • Door spieren, bindweefsel en gewrichten vrij te maken, wordt de voorwaarde gecreëerd om optimaal te kunnen rekken en trainen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.